Îţi prezentăm Ford SYNC cu funcţia AppLink

Cu SYNC beneficiezi de control hands-free asupra muzicii şi apelurilor, această tehnologie putând chiar să redea vocal mesajele text pe care le primeşti. Tehnologia SYNC AppLink este şi mai avansată: poţi, de asemenea, să accesezi şi să controlezi unele dintre aplicaţiile tale preferate de pe smartphone, folosind numai comenzi vocale. Dacă eşti la volanul unui Ford, poţi rămâne conectat şi în mişcare, fără să îţi desprinzi mâinile de pe volan şi ochii de la drum. 

Mai jos vei regăsi câteva aplicaţii ce îţi stau la dispoziţie. Vizitează Catalogul de aplicaţii Ford pentru a vizualiza întreaga gamă.

 

prezentare generala

Cu toţii suntem obişnuiţi să accesăm aplicaţii pentru smartphone oricând şi oriunde dorim. De acum, acest lucru este posibil şi atunci când te afli la volanul unei maşini. Aceasta, deoarece tehnologia care stă la baza SYNC AppLink îţi permite să-ti conectezi smartphone-ul la vehiculul tău Ford, astfel încât să poţi accesa unele dintre cele mai populare aplicaţii din lume cu ajutorul unor comenzi vocale simple. Poţi controla cu uşurinţă totul prin intermediul comutatoarelor de pe volan sau al butoanelor de pe sistemul audio.