Ford Fleet Partner

Ford Fleet Partner este programul creat de Ford pentru a oferi soluţii complete pentru mobilitatea unui business. Beneficiezi de un mix de produse şi servicii pe care alături de consultanţii noştri îl poţi adapta afacerii tale.

Ce primeşti?

Tehnologii inovatoare şi produse inteligente

Ford pune la dispoziţie flotei tale întreaga gamă de modele personale şi utilitare. Beneficiezi de cele mai avansate tehnologii auto la nivel de segment, create pentru o experienţă unică la volan şi scăderea costurilor de rulare.

În funcţie de specificul afacerii tale, consultanţii noştri te pot ajuta să faci cele mai bune alegeri.

Soluţii de finanţare cu dobândă 0%

Ford România îţi oferă, alături de partenerii săi, o gamă completă şi variată de soluţii financiare pentru înnoirea flotei tale. Poţi alege soluţii de finanţare prin Ford Leasing, cu dobândă începând de la 0%, sau poţi alege orice altă companie de leasing.

Business Service Club

Este un program de servicii after sales dedicat pus la dispoziţia flotei tale de către Ford România. Business Service Club îţi oferă service la standarde înalte, cât şi asistenţă profesionistă, beneficiind de intervenţii prompte şi eficiente, cu un efect vizibil asupra mobilităţii afacerii tale.

Soluţii personalizate

Consultanţii noştri te pot ajuta să îţi stabileşti nevoile de mobilitate pentru afacerea ta, primind astfel o ofertă personalizată.

Dacă doreşti o ofertă personalizată, ne poţi contacta, iar un consultat te va asista de-a lungul întregului proces, de la alegerea modelelor, până la soluţia de finanţare.

Instrumente de optimizare a afacerii

ÎțiI punem la dispoziție soluții de calcul pentru a putea realize estimari coerente privind costurile de utilizare, precum și pentru a compara beneficiile și cheltuielile diferitelor opțiuni.

Motorul Anului în 2012 și 2013, EcoBoost 1.0L îți va reduce costurile de întreținere și consumul flotei tale. Poți calcula aici cât economisești cu EcoBoost, în comparație cu un motor obișnuit din aceeași clasă.

Calculatorul de depreciere are la bază o soluție de calcul omologată internațional, cu ajutorul căreia poți calcula și compara nivelul de depreciere pentru orice autoturism. Click aici.

Pentru detalii complete despre serviciile de flotă oferite de Ford, te rugăm să vizitezi site-ul dedicate – www.fordfleet.ro.