Promotii Autoturisme

Cand ai propria afacere, te afli pe un drum lung, plin de provocari si obstacole. Un drum pentru care ai nevoie de un partener pe masura: Ford Business Partner.

Ford este un partener traditional pentru oamenii de afaceri, depunand permanent eforturi pentru a oferi sprijin in mod real, prin solutii eficiente si beneficii multiple. 

In cadrul promotiei Ford Business Partner poti alege modelul cel mai potrivit pentru afacerea ta, dintr-o gama de autoturisme adaptate fiecarei nevoi, dar care au in comun calitatea, eficienta si siguranta. In plus, beneficiezi de conditii speciale de finantare: 0% avans* pentru leasing operational, impreuna cu un set complet de servicii incluse in pret

o Costuri complete de inmatriculare, inclusiv vigneta;
o Costuri de asigurare – Casco, RCA si Asigurare pentru sofer si persoanele transportate; 
o Asistenta pentru vehicul si sofer;
o Mentenanta cu piese originale;
o Anvelope de iarna si de vara, precum si administrarea acestora.

Alege, deci, unul dintre modelele participante la promotie si ia legatura cu cel mai apropiat consultant de flote Ford, pentru a discuta optiunile cele mai potrivite pentru afacerea ta:

 

NOUL FORD FIESTA Ford Fiesta

Daca ai nevoie de o masina inteligenta, de dimensiuni mici, care atrage privirile la orice intalnire cu clientii, Ford Fiesta, cu motor 1.5 TDCi 85 CP, este alegerea perfecta - acum disponibila cu 0% avans* si toate serviciile incluse, la o rata lunara de 239 Euro prin leasing operational. In plus, pretul include dotarile din pachetul Trend:

- aer conditionat manual;
- sistem SYNC III cu Bluetooth, conexiune USB, display 6.5" si Asistenta in caz de urgenta (112);
- faruri de ceata.

 *Termeni si conditii

Imagine cu titlu de prezentare, care nu creeaza obligatii contractuale. 

Oferta de leasing operational este adresata exclusiv persoanelor juridice si PFA-urilor si este realizata de ALD Automotive pentru modelul Ford Fiesta 1.5 TDCI 85CP Trend, motorizare Diesel, CO2:93 g/km., avand consum mediu de 3,60l/100km. Serviciile incluse in cadrul contractului de leasing operational sunt urmatoarele: Costuri de inmatriculare, Vigneta, Asigurari CASCO si RCA, Mentenanta cu piese originale in reteaua autorizata Ford, Anvelope iarna-vara premium si administrarea acestora, Asistenta Vehicul si Sofer valabila 24/7.
La stabilirea ratei lunare s-au luat in considerare urmatorii parametri: un kilometraj de 90.000km/ contract si o durata a contractului de 57 luni. Oferta de leasing operational este indicativa si poate fi supusa unor termene si conditii suplimentare in functie de rezultatul analizei financiare a aplicantului. 

Oferta e valabila pentru contractele de leasing operational semnate pana la data de 31.12.2017, in limita stocului disponibil. 
Oferta nu include echipamente/accesorii/dotari optionale suplimentare pachetului Trend

 Afla mai multe despre Ford Fiesta | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 

Ford FocusFORD FOCUS 

Vrei sa faci fata cu succes provocarilor urbane fara a face rabat de la eleganta? Daca da, alege Ford Focus – inteligent, sofisticat si eficient!

Focus Trend cu 5 usi si motor 1.5 TDCi 95CP poate fi al tau acum, cu 0% avans* si toate serviciile incluse, la o rata lunara de 250 Euro prin leasing operational, cu Pachetul Trend inclus:

- aer conditionat automat cu reglare separata stanga/dreapta;
- covorase de velur fata si spate cu logo Ford;
- consola centrala cu cotiera;
- faruri de ceata;
- radio CD cu MP3 player, USB, 6 difuzoare, comenzi audio pe volan, SYNC Gen 3 cu touchscreen color de 8", Blue Tooth si Voice Control si Sistem de asistenta in caz de urgenta (112)

*Termeni si conditii 

Imagine cu titlu de prezentare, care nu creeaza obligatii contractuale. 

Oferta de leasing operational de mai jos este adresata exclusiv persoanelor juridice si PFA-urilor si este realizata de ALD Automotive pentru modelul Ford Focus 1.5 TDCI 95CP Trend, motorizare Diesel, CO2: 105g/km.,avand consum mediu de 4,10l/100km. Serviciile incluse in cadrul contractului de leasing operational sunt urmatoarele: Costuri de inmatriculare, Vigneta, Asigurari CASCO si RCA, Mentenanta cu piese originale in reteaua autorizata Ford, Anvelope iarna-vara premium si administrarea acestora, Asistenta Vehicul si Sofer valabila 24/7. La stabilirea ratei lunare s-au luat in considerare urmatorii parametrii: un kilometraj total de 90.000 km si o durata a contractului de 57 luni. Oferta de leasing operational este indicativa si poate fi supusa unor termene si conditii suplimentare in functie de rezultatul analizei financiare a aplicantului. 

Oferta este valabila pentru contractele de leasing operational semnate pana la data de 31.12.2017, in limita stocului disponibil. 

Oferta nu include echipamente/accesorii/dotari optionale suplimentare pachetului Trend

Afla mai multe despre Ford Focus This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 Ford KugaFORD KUGA 

Pentru cei care nu se opresc din explorare – nici in afaceri si nici in viata personala, Kuga este raspunsul pentru orice intrebare. Urca la volanul unui Ford Kuga, echipat cu motor 1.5 TDCi 120CP, gratie unei oferte speciale: 0% avans* si toate serviciile incluse, cu o rata lunara de 318 Euro prin leasing operational. Oferta include dotarile din pachetul Trend:

- jante aliaj 17''
- aer conditionat automat cu reglare separata stanga/dreapta;
- Radio CD cu MP3, 8" touchscreen, display central, 6 difuzoare, comenzi audio pe volan, BlueTooth/Voice control (limba engleza), USB, SYNC Gen 3, Sistem de asistenta in caz de urgenta (112).

*Termeni si conditii 

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale

Oferta de leasing operational de mai jos este adresata exclusiv persoanelor juridice si PFA-urilor si este realizata de ALD Automotive pentru modelul Ford Kuga 1.5 TDCI si 120 CP Trend, motorizare Diesel, CO2: 115gr., avand consum mediu de 4,40l/100km. Serviciile incluse in cadrul contractului de leasing operational sunt urmatoarele: Costuri de inmatriculare, Vigneta, Asigurari CASCO si RCA, Mentenanta cu piese originale in reteaua autorizata Ford, Anvelope iarna-vara premium si administrarea acestora, Asistenta Vehicul si Sofer valabila 24/7. La stabilirea ratei lunare s-au luat in considerare urmatorii parametrii: un kilometraj total de 90.000 km si o durata a contractului de 57 luni. Oferta de leasing operational este indicativa si poate fi supusa unor termene si conditii suplimentare in functie de rezultatul analizei financiare a aplicantului. 

Oferta este valabila pentru contractele de leasing operational semnate pana la data de 31.12.2017, in limita stocului disponibil. 
Oferta nu include echipamente/accesorii/dotari optionale suplimentare pachetului Trend. 

Afla mai multe despre Ford Kuga This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.